Openingstijden

Alleen op afspraak

 
Palestrinastraat 72

7557SX Hengelo, NL

Inkoopvoorwaarden

Dreambox verkopen

Wij zijn een reparatie bedrijf en zijn zeker geïnteresseerd in defecte tuners, maar onder enkele inkoopvoorwaarden.

De tuner moet de originele afstandsbediening bezitten (geen universele), hij mag niet gerepareerd zijn en er mogen geen onderdelen onderbreken. Verder mogen er geen grote mechanische beschadigingen op de tuner en afstandsbediening zitten. Defecte tuners afgekeurd door ons of een andere reparatie bedrijf voldoen niet aan onze inkoopvoorwaarden.

Let op:
Indien u uw tuner eerst bij ons wilde repareren maar de kosten voor reparatie te hoog vond en nu uw tuner aan ons wilt verkopen, dient u de onderzoekskosten nog WEL te betalen. Zonder het betalen van de onderzoekskosten zullen wij uw tuner niet kopen.

Zorg ervoor dat u uw defecte ontvanger veilig verpakt. Dat is een veilig gevoel dat uw ontvanger niet nog meer beschadig kan raken tijdens de verzending.

Wij betalen niet vooruit!

Wanneer wij uw defecte tuner ontvangen kijken wij eerst of er aan alle voorwaarden voldaan word. Hierna maken wij geld over naar uw rekening.

Voldoet u defecte tuner niet aan onze inkoopvoorwaarden zullen we defecte tuner terug sturen op u kosten. Dus controleer u defecte tuner en afstandsbediening goed op de grote mechanische beschadigingen voor dat u defecte tuner naar onze verstuurt.

Stuurt uw defecte tuner naar ons adres met een kopie van het verkoop formulier. Mocht u geen printer hebben, verzoeken wij u om naast het opsturen van het digitale formulier uw gegevens ook handgeschreven bij de tuner toe te voegen zodat wij weten van die de tuner afkomstig is.

Ons adres:
Sat Reparatie
Palestrinastraat 72
7557SX Hengelo

© 2018 Sat Reparatie by Sat Reparatie

Druk op enter om te zoeken
Druk op enter om te zoeken


(+31) 74 250 7192
Contact
Palestrinastraat 72, 7557SX Hengelo, Nederland

Openingtijden

Ma - Vri
11:00 tot 21:00 uur
Zaterdag
19:00 tot 21:00 uur
Zondag
Gesloten
Wij werken alleen op afspraak!
Afspraak maken

Volg ons op: