Openingstijden

Alleen op afspraak

 
Palestrinastraat 72

7557SX Hengelo, NL

  • Home
  • Defecte toestellen verkopen

Defecte toestellen verkopen

Defecte toestellen zijn ook geld waard. Digitenne tuner, Satellietontvanger, Ziggo recorder, Smartphone, iPad, TV. Wij zijn een reparatie bedrijf en zijn zeker geïnteresseerd in defecte toestellen, maar onder enkele inkoopvoorwaarden.

De toestel moet de originele afstandsbediening bezitten (geen universele), hij mag niet gerepareerd zijn en er mogen geen onderdelen onderbreken.Verder mogen er geen grote mechanische beschadigingen op de toestel en afstandsbediening zitten. Defecte toestellen afgekeurd door ons of een andere reparatie bedrijf voldoen niet aan onze inkoopvoorwaarden.

Let op: Indien u uw toestel eerst bij ons wilde repareren maar de kosten voor reparatie te hoog vond en nu uw toestel aan ons wilt verkopen, dient u de onderzoekskosten nog WEL te betalen. Zonder het betalen van de onderzoekskosten zullen wij uw toestel niet kopen.

Zorg ervoor dat u uw defecte toestel veilig verpakt. Dat is een veilig gevoel dat uw toestel niet nog meer beschadig kan raken tijdens de verzending.

Wij betalen niet vooruit!

Wanneer wij uw defecte toestel ontvangen kijken wij eerst of er aan alle voorwaarden voldaan word. Hierna maken wij geld over naar uw rekening.

Voldoet u defecte toestel niet aan onze inkoopvoorwaarden zullen we defecte toestel terug sturen op u kosten. Dus controleer u defecte toestel en afstandsbediening goed op de grote mechanische beschadigingen voor dat u defecte tuner naar onze verstuurt.

Stuurt uw defecte toestel naar ons adres met een kopie van het verkoop formulier. Mocht u geen printer hebben, verzoeken wij u om naast het opsturen van het digitale formulier uw gegevens ook handgeschreven bij de toestel toe te voegen zodat wij weten van die de tuner afkomstig is.

  

 

     

Ons adres:
Sat Reparatie
Palestrinastraat 72
7557SX Hengelo

© 2018 Sat Reparatie by Sat Reparatie

Druk op enter om te zoeken
Druk op enter om te zoeken


(+31) 74 250 7192
Contact
Palestrinastraat 72, 7557SX Hengelo, Nederland

Openingtijden

Ma - Vri
11:00 tot 21:00 uur
Zaterdag
19:00 tot 21:00 uur
Zondag
Gesloten
Wij werken alleen op afspraak!
Afspraak maken

Volg ons op: