Bedrijfsinformatie

Wij zijn al vanaf oktober 2009 actief in het herstellen van uw defecte satelliet, digitenne, kabeltelevisie ontvangers. Onze diensten zijn uitsluitend gericht op de reparatie van deze  productgroepen. Reparatie wordt verzorgt door ons opgeleid personeel met IPC reparatie certificaat.

Het grote voordeel hiervan is een hoog kennisniveau en een uitgebreide voorraad aan originele onderdelen. Ook hebben we zeer goede betrekkingen met de producenten en leveranciers van de onderdelen welke we gebruiken voor uw reparatie. Sat Reparatie werkt vanaf 11-4-2023 samen met TotaalTronics.nl

Over Eigenaar
Ik repareer al meer dan 31 jaar. Ik was 14 jaar werkzaam als Senior Service Engineer bij Echostar Europe dat zich bezighoudt met de productie van de satelliet en kabel ontvangers. Nu heb ik een kleine reparatie bedrijf "Sat Reparatie". Mijn doel is het leveren van een betaalbare en snelle reparatieservice in heel Nederland en sinds kort ook in het Buitenland. Sat Reparatie is gevestigd in Hengelo, Overijssel.

Certified IPC Specialist.pdfDiensten die we aanbieden zijn de volgende:

  • KPN Digitenne tuners reparatie
  • Ziggo Kabeltelevisie tuners reparatie
  • Satellietontvangers reparatie

Meer informatie over deze diensten vindt u in het menu.

Waarom kiezen voor Sat Reparatie?Beoordeling (bekijk alle)

  • Gecertificeerde monteurs
  • Beste Prijs
  • Beste Service
  • Snelle Reparatie
  • Drie maanden garantie
  • Laag uurtarief van € 49
  • Factuur voor bedrijf of verzekering

Bij ons zijn er geen wachttijden. Uw ontvanger wordt binnen 10 - 60 minuten gerepareerd. U kunt 5 dagen per week bij ons terecht. Defecte ontvanger zelf komen brengen kan, maar u moet wel hiervoor een afspraak maken. U kunt uw ontvanger ook opsturen. Vergeet u dan niet het serviceformulier in te vullen en samen met de ontvanger naar het volgende adres opsturen:

Telefonische klantenservice is bereikbaar:
Maandag tot en met Vrijdag van 16:30 uur tot 20 uur.
Zaterdag van 17 uur tot 19 uur
Zondag gesloten.

Per TNTpost opsturen
Defecte Tuner of satellietontvanger met afstandsbediening kunt u naar ons adres in Hengelo opsturen! Klik op 'serviceformulier' en vul het formulier in en stuur hem met uw defecte ontvanger op. Binnen enkele dagen zal uw gerepareerde tuner of satellietontvanger weer bij u bezorgd zijn. Terugzenden is altijd met TNTpost.

Welke reparaties
In principe kunnen we elk defect verhelpen. Voor een korte overzicht van reparaties welke wij voor u kunnen uitvoeren kunt u in de linkerkolom uw type satellietontvanger, digitenne- of een Ziggo digitale kabeltelevisie tuner selecteren.

Kwaliteit met Garantie
Uw ontvanger wordt met veel zorg behandeld. De onderdelen die wij gebruiken bij de reparaties zijn origineel en van goede kwaliteit. Wij beschikken over een grote voorraad, en zullen de reparatie dan ook altijd direct kunnen uitvoeren. Op onze vakkundige reparatie krijgt u drie maanden garantie. Mocht de klacht zich binnen drie maanden weer voordoen, dan zullen wij deze kosteloos voor u herstellen.

Waarom Sat Reparatie kiezen?
Bij Sat reparatie.nl werken mensen met 30 jaar ervaring in het repareren van Digitale tuners. Uw Digitenne tuner, Satellietontvanger of Ziggo tuner wordt vakkundig en snel voor een zeer aantrekkelijke prijs gerepareerd. Reparatie wordt verzorgt door ons opgeleid personeel met IPC reparatie certificaat.

Voor €15 hoeft u het niet weg te gooien. Reparatie Prijslijst
We kunnen defecte onderdelen vervangen!

Rekeningnummer van Satreparatie:
We zorgen ervoor dat het juiste rekeningnummer op uw factuur komt te staan.

KVK Enschede 08206310
BTW: NL002350770B07

Sat Reparatie is niet gerelateerd aan een internationaal merk.
Internationale merknamen worden alleen gebruikt voor compatibiliteit doeleinden.
De logo`s en merk / productnamen zijn eigendom van het desbetreffende bedrijven.